Home » Продукти » OEM Мултимедии » Навигация / Мултимедия DYNAVIN з ...

Навигация / Мултимедия DYNAVIN за BMW E90/E91/E92/E93 - N6-E9XМ

Тегло:    5.00 кг
Или поръчайте сега:

В рамките на 1 работен ден след като направите поръчката си наш служител ще се свърже с Вас за потвърждение на въведените данни.

ПО-ВАЖНОТО НА КРАТКО
За автомобили марка BMW и следните модели:

Ако се колебаете дали продукта е подходящ и съвместим с автомобила Ви ни потърсете!
√ BMW E90/E91/E92/E93 (2006-2011)
Продукта представлява най-висок клас мултимедийна навигационна система, изключително богата на функции и възможности. Устройствата на Dynavin предлагат най-добрата интеграция с фабричната електроника на автомобила. Отличават се с по-богати от фабричните устройства възможности при съпоставимо качество.
√ Пълна двупосочна CANBUS интеграция.
√ Съвместима с фабричните оптични усилватели Harman-Kardon или BOSE (опционално).
√ Операционна система базирана на Dynavin N6.
√ Вградена памет 4 GB.
√ Капацитивен мулти тъчскрийн екран с резолюция 800x480 пиксела.
√ Нов модел GPS чипсет.
√ 24 битов DSP процесор за по-добър звук.
√ Двоен радио тунер за много чист и качествен сигнал.
√ GPS
√ Bluetooth
√ Камера за задно виждане (опция)
√ Управление от волана
√ HD Екран
√ USB
√ DVD
√ Цифров TV тунер (опция)
√ SD Card
√ iPod
√ AUX

√ Навигационна система с пълна CANBUS и оптична интеграция

Навигационна система с пълна CANBUS и оптична интеграция

Капацитивен екран чувствителен на многоточков допир

Възможен Wi-Fi и 3G / 4G интернет достъп

1080P HD видео с хардуерно ускорение от DVD, SD, USB

Висока разделителна способност с наситени цветове

Вградена GPS навигация и карти за България и Европа

Вграден Bluetooth за телефонни разговори, музика и други

Вградена 4 GB флаш памет разширяема чрез SD карта

Висококачествен радио тунер с RDS функция

3D Стереофоничен Звуков процесор - DSP

Цифров MPEG-4 телевизионен тунер (опция)

Интелигентна система за паркиране с камера за заден ход

Интелигента функция за гасене и рестартиране

Този продукт е базиран на новата платформа на Dynavin - N6. Изработен с подбрани висококачествени компоненти за максимална стабилност и дълъг живот. Навигацията N6-E9XM разполага с всички необходими функции, както и някои характеристики, които няма да откриете в други устройства от подобен род. Единствена на пазара позволява да бъде монтирана на автомобили с високо ниво на оборудване и фабрични усилватели без никакви модификации.

√ CAN BUS и MOST Интеграция

CAN BUS и MOST Интеграция

Най-отличителната характеристика на този продукт е пълната CAN BUS и MOST интеграция с автомобила. Тя включва: Управление от бутоните на волана; Интеграция с МДФ дисплея на автомобила; Синхронизация с бордовия часовник и компютър; Виртуални линии за паркиране; Поддръжка на фабрични MOST DSP усилватели и звукови системи Harman-Kardon или BOSE (опционално).

√ Операционна система Dynavin N6

Операционна система Dynavin N6

Операционната система Dynavin N6 е единствена по рода си, замислена от самото начало като автомобилна мултимедийна и навигационна платформа. Специално оптимизирана за средата си на употреба, тя е бърза и лесна за ползване. Управлението на музикалната Ви колекция в автомобила никога не е било толкова лесно с възможност за сортиране по артист, албум, песен, или папка, както и бързо търсене. Уникалния 24 битов цифров дигитален процесор позволява настройки на звука за отделните канали и източници, чрез еквалайзери. Интеграцията с таблото е на най-високо ниво благодарение на вградения сензор за амбиентно осветление коригиращ яркостта на екрана (възможна е и ръчна настройка). Специфични за всеки автомобил интеграционни функции са налични при различните модели. Друго предимство на DynOS е възможността за лесни и безплатни ъпдейти на операционната система. Те могат да се изтеглят от интернет по всяко време.

√ GPS Приемник и Навигация

GPS Приемник и навигация

Навигацията има вграден висококачествен GPS модул с бързо и точно позициониране. Инсталиран е един от най-добрите навигационни софтуери, който може да работи и без интернет връзка - iGO Primo. Можете да изберете езика на навигационният софтуер включително и Български. Инсталирани са карти за България, Европа и Турция.

√ 24 битов Дигитален Звуков процесор - DSP

24 битов Дигитален Звуков процесор - DSP

Навигацията е оборудвана с Дигитален Звуков процесор - DSP (Digital Sound Processor) за максимално широк спектър настройки, кристален звук и силен бас. Продуктите Dynavin с N6 платформа използват 24 битова Burr Brown цифрова към аналогова конверсия. Мултимедията разполага с мощен 4 канален усилвател (4x50W) и специален изход за субуфер от предусилвателя (High powered 4 Volt Preamp Output) елиминиращ шума и изкривяванията дори при много високи нива на звука.

√ Parrot Bluetooth с A2DP

Parrot Bluetooth с A2DP

Двойния дин разполага с вграден Bluetooth модул за провеждане на телефонни разговори и слушане на музика през A2DP. Функцията свободни ръце гарантира безопасно шофиране, като позволява прехвърляне на телефонната книга в устройството и управление на повикванията (приети, пропуснати и т.н.) от чувствителния на допир екран. Навигацията разполага с вграден микрофон. Уникално за продуктите на Dynavin е, че се използва Bluetooth чипсет на водещата в бранша компания Parrot осигуряващ особено високо качество на звука и връзката.

√ Двоен Радио Тунер с RDS и DSP

Двоен Радио Тунер с RDS и DSP

Отново единствени по рода си на пазара навигациите на Dynavin имат вграден двоен висококачествен AM/FM радио тунер поддържащ RDS. Тунера в този двоен дин е много чувствителен и от ново поколение, което гарантира по-малко смущения и повече хванати радиостанции. Уникална характеристика е, че се използва DPS за смесване и изчистване на сигнала от двата тунера и двете фабрични антени в автомобила.

√ Цифров ТВ тунер с MPEG-4

Цифров ТВ тунер с MPEG-4

Навигацията поддържа специално създаден за нея цифров телевизионен тунер с MPEG-4. Така на HD екрана на двойния дин можете да гледате излъчваната от скоро в България висококачествена цифрова телевизия по нов стандарт. Тунера е в комплект с две активни антени, които са почти незабележими след монтаж. Тази функция е опционална и се заплаща допълнително.

√ Мултимедия и вградена 4 GB памет

Мултимедия и вградена 4 GB памет

Конзолата разполага с всички мултимедийни възможности, които може да пожелаете от една автомобилна навигация. Можете да гледате видео, филми или да слушате музика от някой от многобройните източници. Поддържат се повечето видео формати като AVI, MPEG4 и други с 1080p HD качество, както и MP3, WMA и други аудио формати. Налични са 2 USB входа (един за мултимедия и един за 3G / 4G модем) и 2 SD картови слота (един за GPS софтуер и един за мултимедия. Двойния дин също така чете DVD и CD дискове, като те могат да се копират на вградения 4 GB твърд диск. Устройството има AUX вход, възможност за връзка с iPod чрез кабел, изходи за мониторите на задните места и много други.

√ Камера за заден ход

Камера за заден ход

Навигацията позволява включването на камера за обратно виждане. Камерата се активира автоматично при включването на задна скорост, а картината се появява на екрана на двойния дин. Камерите се закупуват отделно и не са част от комплекта. Разполагаме със специални модели за повечето марки и модели автомобили. Ако автомобила Ви има фабрично инсталиран парктроник той ще продължи да работи. При автомобилите имащи интелигентна система за паркиране управлявана през CAN BUS тя ще бъде визуализирана на екрана на мултимедийната конзола. Също така единствено при навигациите на Dynavin се визуализират динамични линии за паркиране, когато автомобила го позволява. *Изображенията са примерни.

√ Управление от волана и CAN BUS

Управление от волана и CAN BUS

Навигацията позволява да бъде управлявана от бутоните на волана. При различните автомобили двойния дин се свързва или чрез CAN BUS комуникационния модул или с кабели и след настройка (резистивно управление). В много от новите автомобили с богато електронно оборудване CAN BUS комуникацията позволява на екрана на мултимедията да се показва фабричния парктроник, климатичната система и други. Когато е необходимо чрез конзолата можете да настройвате фабричния часовник, да следите разхода на гориво и трип компютъра, както и да контролирате други функции, които са били достъпни през фабричното радио. Всичко това зависи от възможностите на конкретната кола и това с какви екстри е била поръчана първоначално. *Изображенията са примерни.

√ Спесификация

Екран
Диагонал на екрана 7 инча - 17.8 см.
Разделителна способност 800 x 480 пиксела
Характеристики на екрана Цветен
Тъчскрийн
Капацитивен
Мултитъч
Процесор
Процесор -
Скорост на процесора -
Ядра на процесора -
GPS приемник канали -
Памет
Оперативна памет -
Вградена памет 4 GB
Слот за карта памет Да, има слот за microSD
Езици
Гласова навигация Да, говори с глас на следните езици: Български, Английски, Немски, Френски, Руски и много други.
Език на менюто Английски, Немски, Френски, Руски и много други.
GPS Карти и софтуер
Качени карти България и Европа
Вградени точки на интерес Да, във всички детайлни карти има: хотели, ресторанти, летища, бензиностанции, забележителности и много други.
Възможност за добавяне на допълнителни GPS карти Да
Автоматично преизчисляване на маршрута Да
Избор на маршрут Да, бърз, къс и други
Данни за полицейски камери Да, стандартно заредени за България и Европа
Екстри и опции
Налични екстри и oпции GPS
Bluetooth
DVD
Двузонова функция
Управление от волана
AM/FM тунер
DSP
Вход за камера за заден ход
AUX
USB
iPod
Захранва задни монитори
И много други.
Други
Гаранционен срок 12 месеца
Цвят Идентичен с този на оригиналното радио. Най-често Черен, като за някои модели може да се поръчва Сив или Графитен.
Операционна система Dynavin N6
Комплектът включва Един брой двоен дин.
Захранващ/и кабел/и.
Кабели за аудио/видео входове и изходи.
GPS Антена.
MicroSD карта.
USB кабел.
CAN BUS кутия.
Радио антена.
Ръководство.
И други.
* Може да има разлики в окомплектовката на различните модели.

Подобни продукти