Home » Продукти » OEM Мултимедии » Навигация / Мултимедия / Тесл ...

Навигация / Мултимедия / Тесла стил с Android 14 за SKODA OCTAVIA - DD-1200

Тегло:    5.00 кг
Или поръчайте сега:

В рамките на 1 работен ден след като направите поръчката си наш служител ще се свърже с Вас за потвърждение на въведените данни.

ПО-ВАЖНОТО НА КРАТКО
За автомобили с марка и модели, както следва:

Ако се колебаете дали продукта е подходящ и съвместим с автомобила Ви ни потърсете!
√ SKODA OCTAVIA (2013 - 2018)

Продукта представлява мултимедийна навигационна система, изключително богата на функции и възможности.

√ Операционна система Android 14
√ 8 ядрен процесор 1.6GHZ (ARM Cortex A55) UIS8581A(SC9863A)
√ Вградена памет 32 или 64 GB
√ RAM 2 или 4GB
√ Капацитивен QLED HD мултитъч екран
√ Вграден Wi-Fi модул 5 Ghz.
√ Вграден слот за 4G LTE SIM карта.
√ Can-Bus комуникация.
√ DPS - Цифров звуков процесор.
√ Външен микрофон в комплекта.
√ Размер на екрана: 9.7 инча.
√ Български език
√ Carplay и Android auto
√ GPS
√ Bluetooth
√ Камера за задно виждане (закупува се отделно)
√ Управление от волана
√ Разделен екран
√ Картина в Картина
√ USB
√ SD Card
√ iPod
√ Mirrorlink
√ Видео изход за задни монитори.
√ AUX

√ Операционна система Андроид 14

Операционна система Андроид 12

Последно поколение навигационна система базирана на операционна система Андроид 14. Изключителна бързина и лекота при работа, както с менютата, така и с инсталираните приложения или интернет. Максимална функционалност - двойния дин има всички възможни функции за подобен вид продукт.

√ Управление от волана и CAN BUS

Управление от волана и CAN BUS

Навигацията позволява да бъде управлявана от бутоните на волана. При различните автомобили двойния дин се свързва или чрез CAN BUS комуникационния модул или с кабели и след настройка (резистивно управление). В много от новите автомобили с богато електронно оборудване CAN BUS комуникацията позволява на екрана на мултимедията да се показва фабричния парктроник, климатичната система и други. Когато е необходимо чрез конзолата можете да настройвате фабричния часовник, да следите разхода на гориво и трип компютъра, както и да контролирате други функции, които са били достъпни през фабричното радио. Всичко това зависи от възможностите на конкретната кола и това с какви екстри е била поръчана първоначално.

√ Капацитивен QLED HD екран

Капацитивен QLED LCD IPS HD екран

Висококачествен QLED екран с тъчскрийн и висока разделителна способност. Висок контраст и наситени цветове. Отлична видимост от различен ъгъл. Най-добрият на пазара за подобен род продукти.

√ Поддържа Carplay и Android auto

Поддържа Carplay и Android auto

Все по-популярните функции Carplay и Android auto може да се използват чрез инсталираните на конзолата апликации за Android и iPhone, като ви позволява да споделите екрана на мобилния си телефон директно на екрана на навигацията. Това става чрез Wi-Fi връзка или кабел. Можете да покажете избраното от вас съдържание (снимки, видео клипове, музика, навигационен софтуер, апликации и други) на големия екран в колата, както и да го управлявате от навигацията.

√ Български език

Български език

Продукта разполага с българско меню и български език за навигационния софтуер. Стандартна функция на всяко Андроид устройство. Това включва менюта на устройството, българска клавиатура и GPS навигацията, гласови команди за навигация на български. *Някои от главните менюта и бутони не са преведени.

√ Вграден DSP - Цифров звуков процесор

Вграден DSP - Цифров звуков процесор

По-горе можете да се запознаете с графичния интерфейс на вградения DSP - Цифров звуков процесор. В менютата се виждат възможните настройки на звука при този продукт базиран на Андроид 14.

√ GPS Приемник и Навигация

GPS Приемник и навигация

Навигацията има вграден висококачествен GPS модул с бързо и точно позициониране. Инсталиран е един от най-добрите навигационни софтуери, който може да работи и без интернет връзка iGO Primo, а също така и Google Maps и Waze. Можете да изберете езика на навигационният софтуер включително и Български. Инсталирани са карти за България, Европа и Турция.

√ Вграден Wi-Fi 5 Ghz и 4G LTE слот за СИМ карта - интернет достъп

Вграден Wi-Fi и 4G интернет достъп

Двойния дин разполага с възможност за връзка с интернет. Навигацията има вграден Wi-Fi 5 Ghz модул и 4G LTE слот за СИМ карта. Така можете да разглеждате web страници, имате достъп до електронна поща и социалните мрежи, както и много други. Достъпа до Google Play ви позволява инсталирането на всевъзможни безплатни апликации добавяйки по този начин почти всички желани от вас функции към конзолата.

√ Bluetooth с A2DP

Bluetooth с A2DP

Двойния дин разполага с вграден Bluetooth модул за провеждане на телефонни разговори и слушане на музика през A2DP. Функцията свободни ръце гарантира безопасно шофиране, като позволява прехвърляне на телефонната книга в устройството и управление на повикванията (приети, пропуснати и т.н.) от чувствителния на допир екран. Навигацията разполага с вграден микрофон.

√ Радиоприемник с RDS

Радиоприемник с RDS

Навигацията има вграден висококачествен AM/FM радио тунер поддържащ RDS. Тунера в този двоен дин е много чувствителен и от ново поколение, което гарантира по-малко смущения и повече хванати радиостанции.

√ Камера за заден ход

Камера за заден ход

Навигацията позволява включването на камера за обратно виждане. Камерата се активира автоматично при включването на задна скорост, а картината се появява на екрана на двойния дин. Камерите се закупуват отделно и не са част от комплекта. Разполагаме със специални модели за повечето марки и модели автомобили. Ако автомобила Ви има фабрично инсталиран парктроник той ще продължи да работи. При автомобилите имащи интелигентна система за паркиране упралявана през CAN BUS тя ще бъде визуализирана на екрана на мултимедийната конзола. *Камерата за заден ход се закупува отделно.

√ Видеорегистратор - DVR камера

Видеорегистратор - DVR камера

Видеорегистратор - тази все по-популярна и често добавяна екстра към автомобилите представлява камера заснемаща какво се случва пред автомобила докато шофирате. Мултимедията се свързва със специално създадената за нея DVR камера, като можете да я управлявате от навигацията. Можете да следите и контролирате записа или да минимализирате картината докато използвате други функции на двойния дин. DVR камерата не е включена в комплекта и се закупува допълнително.

√ TPMS функция за следене налягането в гумите

TPMS функция за следене налягането в гумите

Предварително инсталирания софтуер позволява след монтирането на сензори за налягане в гумите двойният дин да показва на екрана си налягането във всяка гума. Навигацията известява автоматично при спад на налягането, за да гарантира безопасно шофиране. *Тази функция е опционална и изисква закупуването на допълнително оборудване.

√ Диагностика с Torque Pro през OBD II

Диагностика с Torque Pro през OBD II

Благодарение на вградения Bluetooth и с помощта на OBD II Bluetooth адаптер можете да следите огромна част от параметрите на вашият автомобил. Ще виждате информация от сензорите на ECU-то в реално време, съобщенията за грешки и много други. Това превръща навигационната конзола в безценен помощник при диагностицирането на проблеми с колата. OBD II адаптера не е включен в комплекта и се закупува отделно.

√ Окомплектовка и Аксесоари

Окомплектовка и Аксесоари

Този продукт е с много богата окомплектовка. Включени са всички необходими кабели за монтаж и връзка с възможните аксесоари (аудио-видео вход и изход, iPod, USB, 4G LTE, DVR, камера за заден ход), дистанционно (само при някои модели), външен микрофон и други. Ако се интересувате дали можете да добавите нещо друго към навигацията моля да ни потърсите. *Показаната по-горе окомплектовка е примерна.

Подобни продукти